woensdag 28 oktober 2009





We moesten een compositie maken waarbij we gingen letten op vormgeving van letters woorden en tekst. Hierbij mochten we de letters niet verminken maar wel een andere grote kleur of draai geven. Alle tekst op dit werk heeft betrekking op mijn volvo 121.







Bij deze opdracht is was het de bedoeling het blad in kruisende vlakken te verdelen en hierin letters te plaatsen met respect voor de vormgeving van de letter. de kleuren die gebruikt mochten worden zijn zwart en wit.








Dit is de Tweede opdracht voor het vak 2D. Hier was de bedoeling ideale vlakverdeling en daarbij ons gevoel voor evenwicht en compositie toe te passen, voor zowel vlakverdeling als kleurgebruik.









De eerste opdracht voor het vak 2D, de opdracht was, we moesten vakjes van 5 bij 5cm tekenen met potlood, die mochten we verdelen op verschillende manieren namelijk: diagonaal, door de helft, en met een kwart cirkel. Hierna mochten we kiezen welk vlak we zwart of juist wit willen hebben. Dit alles mochten we niet volgens een systeem doen maar we moesten ons door ons gevoel voor compositie laten leiden.